Asset integrity management - software suite RBIT360°

De RBIT360° software suite omvat een totaalconcept om Asset Integrity Management voor tankopslagbedrijven mogelijk te maken. De suite combineert de pakketten tanks, piping en equipment in 1 totaaloplossing. De software is volledig cloud-based en kan en werkt vanuit de web browser.

De pakketten waaruit de suite bestaat worden hierna beschreven.

Indien gewenst kan Inventure Technologies ook klant specifieke software (-aanpassingen) ontwikkelen. Een voorbeeld hiervan is het MOS Foundation pakket.

RBIT-Tanks

Tanks

RBIT360° - Tanks is een compleet en innovatief softwarepakket voor het uitvoeren van integriteitsstudies voor opslagtanks.

RBIT360° –Tanks draagt bij aan het optimaliseren van de veiligheid, betrouwbaarheid en winstgevendheid van opslagtanks, door het berekenen van een structurele sterkte en het bepalen van de inspectie- en onderhoudsstrategie. In het pakket tanks zijn de belangrijkste industriële normen en richtlijnen (BoBo, PGS29, EEMUA 159, API 653) opgenomen. Aan de hand van de analyses van alle onderdelen van de opslagtank wordt de periode van veilig opereren vastgesteld. Dit kan zowel risk based als time based. Het invoeren en structureel gebruiken van RBI360° Tanks leidt tot hoogwaardig Asset Integrity Management waardoor de organisatie zijn assets aantoonbaar verantwoord