Het team van Inventure Technologies

Inventure Technologies
Jacco Rosendaal

Managing Director

Is samen met Rindert eigenaar van Inventure Technologies. Heeft natuurkunde gestudeerd in Eindhoven. Zijn sterke kant is het zoeken naar innovatieve oplossingen en de implementatie daarvan. Daarnaast is hij uitstekend in project management. Overige goede eigenschappen: creatief, eigenwijs, enthousiast, motiverend, klantgericht en een tikkeltje overactief. Zijn credo: de 40-urige werkweek, daar doe ik 2 dagen over! Gelukkig houdt hij ook nog net genoeg tijd over voor zijn gezinnetje en de volleybalwedstrijden op zaterdag, het kite surfen op zondag, het hardlopen op maandag, het fitnessen op dinsdag…

Inventure Technologies
Rindert Algra

Business Development Director

Is samen met Jacco eigenaar van Inventure Technologies. Heeft werktuigbouwkunde gestudeerd aan de TU in Delft en is een kei in het in kaart brengen van klantbehoeften en dat levert ons dan ook vaak zeer interessante projecten op. Zijn slogan: From office to operation! Beschikt verder over een dosis zeer positieve energie en is dan ook altijd vrolijk. Hij heeft een hekel aan kou, maar in maart staat deze surfdude al op de plank.

Inventure Technologies
Bert van Leeuwen

Technical Manager

Risk Based Inspection is het sleutelwoord van zijn carrière. Na zijn studie Technische Bedrijfskunde in Rijswijk is hij direct in de wereld van RBI gedoken. Zowel aan de ‘consultancy’ kant als aan de ‘gebruikers’ kant heeft hij de nodige ervaring opgedaan. Bert is een echte familieman en hij geniet dan ook erg van zijn gezin. Zijn brede schouders houdt hij bij door af en toe te fitnessen, maar echt tot rust komt hij pas bij het kijken naar zijn favoriete Amerikaanse misdaadseries.

Inventure Technologies
Coen Coppens

Software Engineer

Coen heeft de opleiding Vormgeving & Ontwerp van Interactie afgerond aan de Haagse Hogeschool. Hij is een doelgerichte en communicatief vaardige programmeur en hij is altijd vrolijk. Over zijn werk: Het is belangrijk dat de interface de gebruiker niet in de weg zit en dat er in de code voldoende spaties en enters staan. BBQ-seizoen? Dat bestaat niet, want BBQ’en kan het hele jaar door! Ooit was hij DJ Phunkk en muziek is nog steeds zijn passie. Maar nu is zijn hobby zijn eigen website, kadolijst (.nl). Maar zijn allergrootste hobby zijn zijn eigen ‘mini-me’s’, met veel enthousiasme laat hij zijn zoontjes de wereld zien.

Inventure Technologies
Danny Keeman

Asset Integrity Engineer

Danny heeft Werktuigbouwkunde gestudeerd in Amsterdam en werkt sinds 1 februari 2015 als Asset Integrity Engineer bij ons. Hij is een enorm vroege vogel en is altijd rond 7:00 uur op zijn werkplek. Hij kan koppig en direct zijn, maar je weet precies wat je aan hem hebt en hij werkt zeer nauwkeurig en hij zal nooit een taalfout maken. Danny houdt van snelheid, hij scheurt graag in zijn speciale blauwe racemonster op verschillende circuits. In de winter is hij graag te vinden op zijn snowboard, als het maar hard gaat.

Inventure Technologies
Heleen van Meeuwen

Asset Integrity Engineer

Heleen is onze corrosie specialist, maar is inmiddels ook volledig ingewerkt in de materie van RBI. Ze heeft materiaalkunde gestudeerd aan de TU Delft en woont nog steeds in de stad. Ze heeft 3 zoontjes en een dochter. Het gezin is voor haar erg belangrijk, ontspannen doet ze daarentegen op kantoor, terwijl ze potten thee drinkt. Om in ontwikkeling te blijven leest ze graag in de avonduren informatieve boeken. Echte ontspanning is voor haar wandelen, lekker buiten in de natuur! Ze heeft wel een beetje een gekke muzieksmaak: Finse metal muziek… “dat klinkt zo lekker vrolijk!”.

Inventure Technologies
Ivo Jon-Ming

Software Engineer

Ivo heeft aan de basis gestaan van RBIT360°, als echte pionier heeft hij meegewerkt aan ons mooie software product. Hij is een stille, maar zeer hardwerkende kracht. Hij presteert het beste onder druk en is altijd bereid zijn collega’s te voorzien van hulp en advies. Ivo is de grootste smulpaap van het hele team en kan enorm genieten van de lekkere broodjes van de bakker op de hoek en andere lekkernijen. De dag wordt altijd gestart met een lekker kopje cappuccino. Hij weet de bal hoog te houden en doet dat ook in zijn vrije tijd als fervent volleyballer.

Inventure Technologies
Joris Gestels

Team Leader Software Development

Joris is al tijdens zijn studie aan de TU Delft bij ons komen werken. Inmiddels is hij gepromoveerd tot Team Leader van het Software Development Team en zijn leiderschap skills komen goed tot zijn recht. Hij heeft er plezier in dat alle teamleden lekker en gestructureerd aan het werk kunnen om zo een mooi product op te leveren. Joris is een echte slimmerik, vraag hem iets willekeurigs en hij heeft altijd een antwoord. Van oorsprong is hij Belgisch en dat is nog behoorlijk goed te horen. Hij bruist van de energie en naast zijn werk voor ons, besteedt hij zijn vrije uren graag aan sportklimmen, fietsen en de berg op klauteren en weer naar beneden skiën.

Inventure Technologies
Lieke Kastelein

Finance

Naast haar werk als orthopedagoog in de Pleegzorg beheert Lieke met veel plezier de financieën bij Inventure. Deze sportieveling komt regelmatig op de fiets naar kantoor (1 uur en een kwartier enkele reis). Lieke werkt snel, efficiënt en nauwkeurig en pakt alle taken met veel enthousiasme aan. Ze is ook heel muzikaal, speelt saxofoon als Candy Dulfer en treedt regelmatig op met de band. Ze houdt enorm van reizen en beleeft dan mooie avonturen op unieke plaatsen in de wereld die verre van toeristisch zijn. Meest favoriete food: sinassnippers.

Inventure Technologies
Roeland Havinga

Application Manager

Roeland Havinga is onze Application Manager. Hij heeft de opleiding Communicatie en Multimedia Design in Den Haag doorlopen. Hij is sociaal en creatief. Bovendien heeft hij een uitstekend gevoel voor vormgeving. Deze multi-tasker is verantwoordelijk dat alle release projecten binnen de software afdeling soepel verlopen. Hij is het brein achter onze prachtige software manual en hij geeft met plezier de software training. Het liefst vliegt hij ieder kwartaal naar Curaçao, om daar te genieten van de zon, de zee en de Polar biertjes. Aangezien dat een beetje overdreven is, maakt hij zijn vlieguren graag in een Flight Simulator voor de Boeing 737. Onlangs heeft hij zijn motorrijbewijs gehaald en sindsdien komt hij altijd op de motor naar kantoor.

Inventure Technologies
Sietse Stelma

Software Engineer

Sietse heeft de opleiding Informatica aan de Haagse Hogeschool voltooid en versterkt sinds begin 2015 met veel enthousiasme het Software Development Team. Hij wil altijd snel aan de slag en kan niet tegen langdurige vergaderingen. Sietse is bijzonder maatschappelijk betrokken en is geïnteresseerd in andere culturen. Zijn mooiste reis was de reis naar Bolivia, prachtig ongerept. Hij houdt van wielrennen en is een echte familieman, hij brengt graag tijd door met zijn mooie gezin. Voor Italiaans eten kun je hem ’s nachts wakker maken.

Inventure Technologies
Monika Felinska

Asset Integrity Engineer

Monika is van oorsprong Poolse, maar al helemaal ingeburgerd in ons kikkerlandje. Ze spreekt dan ook vloeiend Nederlands. Ze is een slimme dame, met een aantal diploma’s op zak. Wij boffen dan ook dat ze bij ons het Engineering en Consultancy team versterkt. Ze is integer, bescheiden en werkt behoorlijk hard. Ze kan enorm genieten van tijd doorbrengen met haar dochters, want af en toe een tieneridoolconcert is best wel leuk!

Inventure Technologies
Gerard van der Thiel

Business Manager

Gerard is onze meest senior collega. Hij is als business manager verantwoordelijk voor het aangaan en onderhouden van de relaties met onze klanten. Zijn achtergrond is breed en divers (zie: LinkedIn) en bevat naast management en bestuurlijke ervaring een welkome combinatie van Asset Management, ICT en Account- en contract management. In zijn vrije tijd is Gerard een fervent zeiler. Zijn conditie houdt hij op peil met hardlopen en op de racefiets.

 

Inventure Technologies
Rob Boumans

Asset Integrity Engineer

Rob heeft werktuigbouwkunde gestudeerd in Alkmaar en Enschede. Sinds 1 juli 2017 versterkt hij het Inventure team als Asset Integrity Engineer. Daarvoor was hij werkzaam als Process Engineer in de olie- en gasindustrie. Rob is niet zo’n vroege vogel en is vaak als laatste op kantoor te vinden, maar hij is zeker niet lui! In zijn vrije tijd  slaat hij graag een volleyballetje over het net en weet de tegenstander te imponeren met zijn ijzersterke smashes. Daarnaast vindt hij het leuk om lekker met vrienden te koken of samen spelletjes te spelen.

 

Inventure Technologies
Martijn Budding

Asset Integrity Engineer

Sinds 1 maart 2018 versterkt Martijn het Inventure team als Junior Asset Integrity Consultant. Hiervoor was hij onder andere werkzaam bij MME Group en Applus RTD. Martijn heeft zijn sporen verdiend in de inspectiewereld. Naast een IKT2 opleiding heeft hij diverse level 3 en level 2 accreditaties op NDO gebied. Zijn motto: meten is weten! Martijn omschrijft zichzelf als beer-geek. Hij heeft inmiddels al veel verschillende soorten bieren geproefd en hier komen regelmatig nieuwe bij. Tevens is hij in zijn vrije tijd als vrijwilliger betrokken bij een kleine lokale brouwerij. Daarnaast is hij een echte muziekfreak. Hij maakt graag zelf en luistert veel muziek, bij voorkeur jazz in kleine bruine kroegjes of op vinyl.

Inventure Technologies
Ivo Oostveen

Asset Integrity Engineer

Na een carriere in de inspectiewereld bij onder andere Rosen is Ivo sinds 1 maart 2018 bij Inventure aan de slag gegaan als Integrity Consultant. Eigenlijk hoeft Ivo helemaal niet meer te werken want hij schijnt een aantal obscure cryptomunten op een oude harde schijf te hebben staan die behoorlijk in waarde zijn gestegen. Enige probleem is dat de harde schijf gecrashed is.

In zijn vrije tijd staat Ivo langs de waterkant in binnen- en buitenland om op karpers te vissen. Dit kan hij zo goed dat hij zelfs karpers vangt voor collega-vissers die even hun stek hebben verlaten.

‘From Office to Operation’

De wereld van inspectie en onderhoud is voortdurend in ontwikkeling. Dit is het resultaat van nieuwe verwachtingen, aangescherpte regelgeving met betrekking tot veiligheid en milieu en de invloed van nieuwe technieken. Binnen de olie- en gasindustrie vereist dit niet alleen bepaalde expertise, maar dit vraagt ook om mogelijkheden tot innoveren.

Met ruim 10 jaar ervaring als onderhouds-consultants in de petrochemische sector zijn wij in staat innovatieve en praktische oplossingen te bieden voor onderhoud- en inspectie-vraagstukken. Inventure Technologies betekent onderhouds-innovaties met een sterke focus op de implementaties van de resultaten. Vandaar onze slogan en filosofie: ‘From Office to Operation’.

 

Speciaal voor opslagtanks hebben wij een software programma ontwikkeld voor het uitvoeren van complete Risk Based Inspection(RBI)-studies. Naast het uitvoeren van RBI studies beschikken wij ook over zeer gedegen kennis op het gebied van Reliability Centered Maintenance (RCM). Bij verschillende grote spelers in de olie- en gasindustrie voeren wij dan ook diverse projecten uit op het gebied van Asset Integrity en Maintenance.

De organisatie is gebaseerd op vele jaren, hands-on werkervaring in de olie- en gasindustrie. We zijn ervan overtuigd dat een groot aantal activiteiten veel beter, veiliger, betrouwbaarder, efficiënter en goedkoper kan!
Klik op een van de medewerkers voor meer informatie.